Foglalási feltételek

Foglalás: e-mailben tett szándéknyilatkozat, hogy a picit szeretnék. Ilyenkor a kis hörcsögöt már nem ígérem másnak nem adom oda másnak, cserébe a gazditól elvárjuk hogy elérhető legyen a kicsi elvitele előtti pár napban az utaztatását/elvitelének megbeszélése céljából (az esetek döntő többségében e-mail-en kommunikálok)
 
 
Mobilon mostantól csak a foglalók tudnak elérni a könnyebb kapcsolattartás végett, melyet a válasz e-mail-em aláírásában megtaláltok. Ugyanígy szeretném kérni hogy akik foglalnak pontosan adják meg a telefonszámot/e-mailt máskülönben (hibás e-mail vagy ha telefonon nem tudom elérni a foglalást nem veszem fel illetőleg felbontom ha elvihető a kicsi)
Minden nap nézek e-mailt, általában az esti órákban válaszolok (24-72 órán belül általában reagálok az e-mail-ekre, kivéve ha kiírom hogy hosszabb ideig nem leszek elérhető) -> ha több e-mailt küldesz vagy facebook-on megkeresel, bizonyos esetekben akkor se tudok hamarabb reagálni, kérlek légy türelemmel, amennyiben 3 nap után se reagálnék kérlek nézd meg hogy nem e rosszul küldted el az e-mailt vagy az űrlap esetleg nem érkezett be, ilyenkor érdemes újabb üzenetet küldeni.
 
Akinek válaszolok és foglalás történik azoknak megadom a telefonos elérhetőséget (amit az aláírásomban fognak megtalálni, néha a fránya gmail lenyíló rész alatt jeleníti csak meg, ahol a levelezési előzményeket is láthatjátok)
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Pár hasznos tanács/információ foglalás leadása előtt
Mivel nagyon sokan teszitek fel, írjátok le az alábbi kérdéseket, kéréseket, így szükségesnek tartottam beiktatni három új menüpontot
A linkekre kattintva - aláhúzással jelölve - eljuthatsz a megfelelő válaszokhoz
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Az elvihetőségtől számított legkésőbb három nappal előtte megkeresek mindenkit e-mail-en. Általában már egy héttel előre lefixálom a dátumot, ha nem jelzi valaki hogy nem elérhető és egy hétig nem ír, úgy veszem hogy a foglalást felbontotta, nem érdekli a pici. Ilyen esetekben ha tényleg ez a helyzet mindenképpen szeretném ha legalább az elvihetőségük előtt egy héttel szóljanak. Nekem is úgy kell kalkulálnom, illetve másik gazdit keresni, tehát ha bizonytalan vagy hogy ez e a megfelelő kisállat számodra, vagy életkörülményeid nem teszik lehetővé kérlek ne foglalj feleslegesen, egy élőlény sorsáról van szó. A kicsiért nem kérek foglalót.

Árak:
A kicsiket 5 hetes korukig őrizzük meg a foglalónak, nem jelentkezés esetén vagy amennyiben nem tud érte jönni sajnos a foglalást felmondjuk leggkésőbb az elvihetőségtől számított harmadik napon.
Minden kicsi mellett zárójelben feltüntetjük az árát.


Foglalás bontás esetei:
- ha nem jelezted hogy nem leszel elérhető egy-egy hétig, pár napig, akkor a kicsit legkésőbb az elvitele napján szabaddá teszem (+ nem reagálsz a megkereső leveleimre az elvitel előtt, kivétel ha jelezted hogy x ideig nem leszel elérhető, ebben az esetben a kicsit 6 hetes koráig tartom fenn)
- ha a pici elvitele előtt és után is átmegy ígérgetésbe, hogy majd viszed... ebben az esetben legkésőbb elvitele utáni 5. napon bontom a foglalást (kivételt képez ez alól ha jelezted hogy nem leszel elérhető, de ebben az esetben is meg kell oldanod az elvitelt a kicsi 6 hetes koráig
- ha más tenyészetben foglaltál de ezt nem jelezted felém (és én pl hiába várok a válaszodra később)
- 18 éven aluli vagy és szülői megkeresés nélkül foglaltál

 
 
18 éven aluliak esetében szülői megkeresés is szükséges (telefonon, ill. az átvételnél személyes megjelenés). Szeretném elkerülni az olyan szituációt amikor a gyerek (saját zsebpénze révén) esetleg vesz egy kisállatot és a szülei nem egyeztek bele. Így gyerekek foglalását nem áll módomban felvenni, amennyiben a szülők nem jeleztek esetleg nekem telefonon. Leendő kis gazdijaim, kérlek vegyétek komolyan, hogy egy élőlény sorsáról van szó, a szükséges anyagiakat szüleitek fogják megteremteni, illetve veletek együtt vigyázni az apróságra.
Megértéseteket előre is köszönöm!
 

 

Cserébe elvárhatod tőlem hogy mindig pontos információt kapsz, foglalás előtt/után/közben, segítséget a problémáknál és tiszta korrekt magatartást. Köszönöm hogy elolvastad! :)