Párosítások (állapotok - Frissítve 2018.05.17)

Előjegyzés:
(nagyon) tarka baba - N. Marci (tenyésztésre)
1 csokoládé-tarka baba - Gy. Tamás (tenyésztésre)
bézs/lila - N. Marci
barna alapú - T. R. Anna
 
  1. 1 fekete-tarka/fekete-merle fiú - dr. R. Mónika (későbbi alom)
  2. 1 fiú (nem merle) - E. Adrienn (későbbi alom)
 
 
ÚJ Kiegészítés Foglaláshoz: Több baba foglalása esetén a picik árának felét, illetve nem budapesti (kivéve bp-i agglomeráció) gazdiknál a pici teljes árát átutalni kérjük (foglalóként) az e-mailben küldött számlaszámra a kicsik két hetes koráig (szeretnénk elkerülni a felesleges túlfoglalásokat és komolytalan gazdikat) - ezekben az esetekben a kicsiket 6 hetes korukig őrizzük meg a foglalónak, nem jelentkezés esetén vagy amennyiben nem tud érte jönni sajnos a foglalást felmondjuk a foglalási összeget ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni. 
 
 
Tervezett almok 
Előfordulhat, hogy az adott párnál nem lesz kicsi, vagy új párt kell alkotnom. Az itt lévő adatok tájékoztató jellegűek. Itt csak a tervezett almok/státuszok láthatóak, a megszületett piciket a lefoglalható kicsik menüpont alatt találjátok.

 

 
--------------------------------------------
 
Ha egy adott alomban lefoglalnak egy babát, de esetleg már van előjegyzés rá (úgy hogy későn reagál az előjegyző és megkeresésre is nemet mond a picire, utólag való reklamációra nincs lehetőség, kérem tiszteljünk meg másokat, mivel ugyanúgy várnak egy pöttöm jószágra), akkor a foglalás marad érvényben. Így kérek minden előjegyzőt időben jelezze, melyik alomból szeretne vinni babát, ha pl harmadikként érkezik be a foglalási szándék, akkor 3.-ként választhat az alomból. Az előjegyzés nem egyenértékű a foglalással, 3 napig érvényes egy adott kicsire (a nemek és a színek megállapítása után kiküldött értesítőre minél rövidebb időn belül kérnék minden esetben visszajelezni), ha nem foglalják le, újra szabaddá kell tennem.
Köszönöm a türelmet és megértést!
 
Fedeztetést a hím hörcsögeimmel nem vállalok!
 
Előjegyzések miatt érdeklődni e-mail-ben lehet csak. Fogalás esetén a könnyebb kapcsolattartás végett mobilszámot is fogok adni és ugyanezt kérném gazdijaimtól is.