Lefoglalható kicsik (frissítve: 2018.05.18)

Státuszok a picik és nagyok (tenyészállatok) mellett:
  • Előjegyzéstben, érdeklődés alatt (?) - konkrét foglalás nem történt (az almok szín/nem megállapítása ill. ha már megtörtént a foglalás tisztázása végett még nem kaptunk választ az előjegyzőtől)
  • Lefoglalva: foglalás biztos, még a tenyészetben tartózkodik
  • Elvitték: gazdihoz került, már nincs a tenyészetben
 
Foglalás/Előjegyzés leadása előtt
Ha itt nem látsz almot akkor az azt jelenti jelenleg nincs alom. A tervezett almok menüpont alatt az előjegyzési lista nem lefoglalt babákat jelent amik már megvannak, hanem a várható babákra tett érdeklődési és foglalási szándéknyilatkozat a gazdiktól. Ha szeretnél előjegyezni picit az elérhetőség menü alatt olvasd végig ennek menetét illetve nézd meg a párosításokat (tervezett almok) milyen színek várhatóak. A honlap tenyésztés menüpontja alatt segítséget kaphatsz a színek, mintázatok eligazodásában. Előjegyzést foglalássá akkor írunk át ha a kicsi megszületett, tudom a nemét, színét és ezt az előjegyzők felé (sorrendet betartva) fel tudom írni, amennyiben nincs olyan pici amit szeretne (tehát ragaszkodik egy színhez és nem jelzi felém hogy opció lehet más, akkor a babát/babákat) a következő érdeklődőnek ajánlom.


A piciket nem ígérjük másnak, nem adjuk oda másnak (elvitelkor), az előjegyzési sorrendben nem kivételezünk!
 

Kedves Előjegyzők! Újabb elvihető alomjaink már csak májusban lesznek (kb május 20-27). Június elejétől egészen augusztus közepéig nyári szünet lesz nálunk. Újabb picik várhatóan augusztus végén vagy szeptember elején lesznek.

Előjegyzést ismét lehet leadni, előjegyzési űrlapot elérhetővé tettük. Nyár végi almokra nem veszünk fel előjegyzést (eddig tapasztalatokból kiindulva sajnos 70% a visszamondási arány). Amennyiben nyár végi almokból szeretnél picit kérlek július végén figyeld a tervezett almokat. Július végétől ismét lesz előjegyzés felvétel. Köszönöm!

 

Ofília (camel) - Nimród (vadas) alom

Születési idő: 2018.04.23

Elvihető: 2018.05.20

Alom: 7/9

Színek/nemek:

1 mandarin lány - Foglalt S. Edina

1 fekete lány - Foglalt B. Berni (2000)

1 vadas lány - Foglalt B. Zoltán (1200)

1 vadas fiú - Foglalt V. Adrienn (1200)

1 vadas fiú - Foglalt R. Barnabás (1200)

1 vadas fiú - Foglalt N. Andrea (1200)

1 fekete fiú - Foglalt V. Niki (2000)

 

Effie (csokoládé) - Gombóc (oroszkék) alom

Születési idő: 2018.04.24

Elvihető: 2018.05.21

Alom: 6/6

Színek/nemek:

1 oroszkék fiú - Foglalt S. Edina

1 oroszkék lány - Tenyészetben marad

1 oroszkék lány - Foglalt T.-V. Dóra (2000)

1 oroszkék lány - Foglalt K. Kíra (2000)

1 fekete fiú - Foglalt K. Lídia (2000)

1 fekete lány - Foglalt N. Andrea (2000)

 

 

Noir (fekete) - Frodo (kék) alom

Születési idő: 2018.05.01

Elvihető: 2018.05.27

Alom: 2/3

Színek/nemek:

1 fekete-tarka (orrfoltos) fiú - Foglalt J. Éva (2200)

1 vadas fiú - Foglalt K. Krisztina (1200)


* bsz - bordó szemű (amitől nem kell megijedni mert kb majdhogynem teljesen be szokott feketedni a picik szeme, erős fénynél látszódik halvány bordós árnyalat, persze ettől vannak kivételek világosabb árnyalatú bordó)

**psz - piros szemű

 
ÚJ Kiegészítés Foglaláshoz: Több baba foglalása esetén a picik árának felét, illetve nem budapesti gazdiknál a pici teljes árát átutalni kérjük (foglalóként) az e-mailben küldött számlaszámra a kicsik két hetes koráig (szeretnénk elkerülni a felesleges túlfoglalásokat és komolytalan gazdikat) - ezekben az esetekben a kicsiket 6 hetes korukig őrizzük meg a foglalónak, nem jelentkezés esetén vagy amennyiben nem tud érte jönni sajnos a foglalást felmondjuk a foglalási összeget ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni.